Komt u naar de informatiemarkt over de Europawegzone?

Op vrijdag 25 en woensdag 30 november organiseert gemeente Haarlem twee informatiemarkten in het winkelcentrum van Schalkwijk over de ontwikkelingen aan en om de Europaweg, waaronder Centrum Schalkwijk, Schalkwijk-Midden en Knooppunt Haarlem Nieuw-Zuid.

Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om toelichting te geven op de plannen en vragen te beantwoorden. Zij ontvangen u graag met een goed kop koffie van een Haarlemse barista en een lokale lekkernij van de bakker. Ook zijn er op woensdag twee rondleidingen om u mee te nemen in de plannen voor de openbare ruimte bij de Ceylonpoort in Centrum Schalkwijk. Benieuwd? Kom dan langs, wij zien u graag!

Waar: Winkelcentrum Schalkwijk, middenplein
Wanneer: Vrijdag 25 november van 13.00 uur – 17.00 uur
Woensdag 30 november van 14.00 uur – 19.00 uur
Rondleidingen: Woensdag 30 november om 15.30 uur en 16.30 uur

Over de Europawegzone
In de zone rondom de Europaweg wordt veel vernieuwd. De herontwikkeling van Centrum Schalkwijk is in volle gang en ook in Schalkwijk-Midden wordt volop gebouwd. Daarnaast wordt hard gewerkt aan plannen voor het Knooppunt Haarlem Nieuw-Zuid. Op die plek komt een busstation met ondergrondse fietsenstalling, om de toekomstige groei van het openbaar vervoer op te vangen. Rondom het knooppunt ontstaat een gemengde stedelijke omgeving, waar Haarlemmers wonen, werken en ontspannen. De Europaweg zelf krijgt een heel nieuw profiel, waarin de fietser en voetganger alle ruimte krijgen. Zo werken we aan de mobiliteit van de toekomst.

De actuele plannen kunt u bekijken op de informatiemarkten die wij organiseren in het winkelcentrum.

Meer informatie over de vernieuwing van de Europawegzone vindt u op www.haarlem.nl/europaweg.