Wijkraadsleden

Wessel Meekel

Wessel Meekel // Voorzitter

Mijn naam is Wessel Meekel. Ik ben 33 jaar, geboren en getogen in Haarlem en ik woon sinds begin dit jaar in de Slachthuisbuurt. Samen met mijn vrouw Mayke en onze zoon Ties woon ik in het nieuwbouwproject Hof van Leijh. Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te kunnen dragen aan onze mooie wijk!

Ron Stoevelaar // Vice-voorzitter

Ik ben geboren in Haarlem en woon al bijna 20 jaar in de Slachthuisbuurt, een heerlijke buurt waar ik mij erg thuis voel. Verkeer en veiligheid staat hoog op mijn lijstje. Ik zie steeds meer jonge gezinnen in de wijk, dus ook meer fietsende ouders en (schoolgaande) kinderen. De vele bouwprojecten leveren onoverzichtelijke situaties op waardoor het niet altijd veilig is. Ook voor oudere buurtbewoners is het soms levensgevaarlijk om aan de andere kant van de straat te komen. Samen werken aan een gezellige, veilige en sociale buurt om de leefomgeving voor iederen prettig te houden, daar wil ik mijn best voor doen in de wijkraad. 

Bianca Terol // Penningmeester

Mijn naam is Bianca Terol, ben 51 jaar en woon al 15 jaar in de Slachthuiswijk. Ik ben moeder van drie kinderen, twee jongens en een meid (20, 15 en 11 jaar oud). Verder ben ik getrouwd met Martin. Naast het beheer van de financiĆ«n houd ik me o.a. bezig met het organiseren van activiteiten voor jongeren in de wijk.

Peggy Meulman

Peggy Meulman // Secretaris

Mijn naam is Peggy Meulman en ik ben al een aantal jaar secretaris van de wijkraad. Ik ben getrouwd met Paul en we hebben samen twee kinderen, Amanda en Giovanni. Sommigen kennen mij al van de stichting 'Ontmoet elkaar in Haarlem Oost'. Al 15 jaar organiseren wij activiteiten voor buurtbewoners, zoals het verzorgen van maaltijden voor ouderen, knutselen voor kinderen, kienavonden en het organiseren van kledingbeurzen. Ik ben bij de wijkraad gegaan om samen met bewoners uit de wijk, de Slachthuisbuurt een beetje mooier te maken.